0

Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα www.glasses2try.com είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον κατά νόμο Φ.Π.Α.

Για την εξυπηρέτησή σας, κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Με Μετρητά

Στην περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Οδό Έβανς 77 στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

  • Αντικαταβολή (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος)

Πληρώνετε με μετρητά τον ταχυμεταφορέα (courier) κατά  την παράδοση. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής για την εκτέλεση της παραγγελίας σας, προϋποτίθεται τηλεφωνική επιβεβαίωση της εταιρείας μας από το τηλεφωνικό της κέντρο (2810-281008). Το κόστος της αντικαταβολής-πέραν του κόστους των μεταφορικών –  είναι δωρεάν.

 

  • Με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής & προπληρωμένης κάρτα – VISA, MasterCard, Maestro, Diners, Discover

Συμπληρώνοντας την φόρμα παραγγελίας, επιλέγετε την πιστωτική κάρτα ως τρόπο πληρωμής. Γίνεται μετάβαση σε ασφαλή διακομιστή της Τράπεζας ALPHA BANK, όπου και συμπληρώνεται τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής καθώς όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

 

  • Με Τραπεζική Κατάθεση:

Με κατάθεση στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

1) ALPHA BANK

ΙΒΑΝ: GR6901407900790002330007602

SWIFT CODE/ BIC: CRBAGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: «GLASSES2TRY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

 

2) EUROBANK

ΙΒΑΝ: GR3802601360000160201049844

SWIFT CODE/ BIC: ERBKGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: «GLASSES2TRY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Σημειώνεται ότι η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί , αφού γίνει εκκαθάριση του ποσού αγοράς στο λογαριασμό της εταιρείας.

  • Μέσω Πύλη πληρωμών Alpha Bank

Η πύλη πληρωμής της Alpha Bank χρησιμοποιεί την μέθοδο ανακατεύθυνσης (redirection), όπου ανακατευθύνεστε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην σελίδα πληρωμής της Alpha Bank ώστε να πραγματοποιηθεί ασφαλής πληρωμή. Εφόσον πραγματοποιηθεί η πληρωμή, επιστρέφετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και η παραγγελία σας ενημερώνεται.

  • Με Paypal

Εάν επιθυμείτε η εταιρία μας, σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του ασφαλούς συστήματος συναλλαγών που προσφέρει το PayPal.

 

Τονίζεται ότι για παραγγελίες από Κύπρο η εταιρεία «GLASSES2TRY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» δέχεται ως τρόπο πληρωμής μόνο το τραπεζικό έμβασμα σε φυσικό κατάστημα τραπεζικού ιδρύματος, την ηλεκτρονική κατάθεση ή την χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

Αν για την αγορά σας χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονική κατάθεση (web banking) ή κατάθεση σε φυσικό κατάστημα τραπέζης μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης (επί του οποίου θα αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας) με email στο  info@glasses2try.com ή με φαξ στο 2810281008.

 

elΕλληνικά