0

Αποστολή / Παράδοση Προϊόντων

Ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα με την συνεργαζόμενη με την επωνυμία «GLASSES2TRY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»  εταιρεία μεταφορών «ELTA Courier» ή  «ACS Courier» ή «Courier Center» ή από το φυσικό μας κατάστημα «Έβανς 77 – Ηράκλειο Κρήτης ».

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ετοιμοπαράδοτα, εκτός εάν αναγράφεται κάτι διαφορετικό. Εάν επιθυμείτε κάποιο μοντέλο, που δεν υπάρχει στον κατάλογό μας ενημερώστε μας με e-mail και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την διαθεσιμότητά του από τον προμηθευτή και τον χρόνο παράδοσής του σε εσάς.

Η αποστολή των προϊόντων μας πραγματοποιείται για την Ελλάδα και την Κύπρο με την εταιρεία ταχυμεταφορών με την επωνυμία  «ELTA Courier» ή με την “ACS Courier” ή με την “Courier Center”, στην διεύθυνση που καταχωρήσατε κατά την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας σας.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από την διαθεσιμότητα τους. Τα διαθέσιμα προϊόντα παραδίδονται για το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας εντός  1-4 εργάσιμων ημερών, ενώ για Κύπρο εντός 2-4 εργάσιμων ημερών. Σημειώνεται ότι ο παραπάνω χρόνος παράδοσης ισχύει για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι και τις 15:00 μ.μ.. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται εντός Σαββατοκύριακου ή αργιών εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη.

Ρητά τονίζεται ότι ορισμένες κατηγορίες φακών επαφής (υπερμετρωπικοί, αστιγματικοί, πολυεστιακοί, έγχρωμοι, ημερήσιοι, κλπ.) θα αποστέλλονται ανάλογα με την διαθεσιμότητά τους και τον χρόνο παραλαβής τους από τον προμηθευτή. Σε τέτοια περίπτωση θα προηγείται πάντα σχετική ενημέρωσή σας με e-mail για την διαθεσιμότητά τους και τον χρόνο παράδοσης.

 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

  • Μέσω Courier

Η παράδοση γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ. για το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας . Κατόπιν επιθυμίας του πελάτη δύναται να λαμβάνουν χώρα οι παραδόσεις των προϊόντων σε προκαθορισμένη ώρα με επιπλέον χρέωση, ποσού 2,00€ ενώ για τα Σάββατα με επιπλέον χρέωση, ποσού 2,00€.

  • Από το φυσικό μας κατάστημα

Από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 10:00 π.μ – 6:00 μ.μ , κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2810-281008

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Τα έξοδα αποστολής για παραδόσεις εντός Ελλάδος είναι δωρεάν με “Courier Center”, είναι 1,50€ με ACS Courier και 2€ με ELTA Courier. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στο ποσό των 16,00 €.

Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημά μας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής.

Ρητά τονίζεται ότι η εταιρεία «GLASSES2TRY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την στιγμή που παραδίδει τα παραγγελθέντα προϊόντα στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο παράδοσης τους και αποκλειστικά υπεύθυνη καθίσταται η υπηρεσία ταχυμετοφορών, η οποία σε περίπτωση κωλύματος θα δύναται να επικοινωνήσει μαζί σας στον αριθμό επικοινωνίας που καταχωρήσατε στην φόρμα παραγγελίας σας.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα που χρησιμοποιείται για την κατάθεση του ποσού αγοράς (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες).

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώνουμε ότι η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

α) Επειδή έχουμε καθυστερήσει να παραλάβουμε το προϊόν από τον προμηθευτή μας. Σας ενημερώνουμε ότι για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη σειρά προμηθευτών εγχώριων και διεθνών. Υπάρχουν ωστόσο περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να καθυστερήσει πέραν του αναμενόμενου είτε κατά την διαδικασία στο τελωνείο είτε κατά τη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην διατίθεται στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

β) Επειδή το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί ή αποσυρθεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.glasses2try.com υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

γ) Επειδή είναι αδύνατος ο εντοπισμός σας. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα

δ) Σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με την πληρωμή, όπως ενδεικτικά σε περίπτωση που ο τραπεζικός φορέας της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας αρνηθεί να δώσει εξουσιοδότηση για την ανωτέρω πληρωμή.

ε) Για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών κλπ.), που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Παρακράτηση κυριότητας

Τα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της «GLASSES2TRY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» μέχρι την οριστική, πλήρη και ολοσχερή καταβολή του τιμήματος σε αυτήν.

 

elΕλληνικά