0

Τι είναι η εφαρμογή «Δοκίμασέ το!» & πως λειτουργεί

Τι είναι η εφαρμογή «Δοκίμασέ το!» ;

Είναι μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να δοκιμάσετε διάφορα μοντέλα γυαλιών οράσεως και ηλίου ή να τα δείξετε φορεμένα από εσάς στους φίλους σας, διασκεδάζοντας και επιλέγοντας αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή «Δοκίμασέ το!» ;

Επιλέγοντας ένα μοντέλο γυαλιού, θα δείτε κάτω από τον τίτλο του να εμφανίζεται ένα κουμπί «Δοκίμασέ το!». Πατώντας το κουμπί «Δοκίμασέ το!» διαλέξτε από το μενού της εφαρμογής (live δοκιμή) την επιλογή «Ανέβασε τη φωτογραφία σου» και έπειτα  την επιλογή «Κάμερα» από κινητό ή «Βίντεο» από υπολογιστή. Τραβήξτε μια selfie από απόσταση 40cm περίπου, με το φως διάχυτο (Προσοχή! Το φως δεν πρέπει να είναι πίσω σας) και την κάμερα στο ύψος των ματιών (κοιτάζουμε τη κάμερα όπως σε μια φωτογραφία ταυτότητας). Τα μαλλιά είναι καλύτερο να είναι τραβηγμένα πίσω και το φλας της κάμερας ενεργοποιημένο.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ανεβάσετε μια αντίστοιχη φωτογραφία σας από τη gallery φωτογραφιών του κινητού τηλεφώνου σας ή του υπολογιστή σας ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε τα μοντέλα της εφαρμογής αν δεν έχετε δική σας φωτογραφία.

Η ποιότητα της εικόνας και η χρήση της εφαρμογής εξαρτάται από τις προδιαγραφές της κάμερας του χρησιμοποιείτε και την ταχύτητα της σύνδεσης σας στο διαδίκτυο.

Το χρώμα των φακών στα γυαλιά ηλίου είναι πιο ανοιχτό από το πραγματικό, ενώ οι φακοί με καθρέπτη εμφανίζονται σχεδόν διάφανοι.

Το κανονικό χρώμα των φακών στα γυαλιά ηλίου μπορείτε να το δείτε με ακρίβεια στις φωτογραφίες στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Έτσι με αυτή την εύκολη και διασκεδαστική εφαρμογή, μπορείτε από το δρόμο, το σπίτι ή το γραφείο σας, να αγοράσετε τα γυαλιά ηλίου ή οράσεως που επιθυμείτε, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

elΕλληνικά